EurInSol Logo

Business Audit
& Reporting Tool

Over ons - Bart - Business Audit & Reporting Tool

De Kernwaarden

  • Betrouwbaarheid
  • Juistheid
  • Beschikbaarheid
  • Veiligheid

Hoe we werken

  • We voelen ons altijd betrokken, waar en voor wie we ook werken
  • We hebben van korte communicatielijnen.
  • Wij houden van een pragmatische aanpak.
  • Wij zijn brancheonafhankelijk.

Hierdoor zijn we in de unieke positie om informatieoplossingen te leveren die passen bij de aard en omvang van uw bedrijf.

De mensen

Grondleggers Anita Fransen en Vince Willems hebben Bart ontwikkeld vanuit de overtuiging dat informatie niet alleen beter, sneller, vollediger en betrouwbaarder moet worden, maar ook veiliger en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

drs. A.A.J.M. (Anita) Fransen RA

Anita Fransen is registeraccountant en directeur van EurInSol.

Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiƫle wereld (waarvan 10 jaar bij een 'big-4 kantoor') en runt sinds 2000 haar eigen accountantskantoor. Voor meerdere beursgenoteerde bedrijven heeft zij risicotrajecten begeleid.

Door haar intensieve samenwerking met bestuurders binnen het bedrijfsleven bemerkte zij de grote behoefte aan een werkbare management- en controleapplicatie. Dit resulteerde uiteindelijk in de ontwikkeling van Bart.

V.G. (Vince) Willems

Vince Willems is informatiespecialist pur sang, directeur van EurInSol en de drijvende kracht achter Bart.

Ruim vijfentwintig jaar bekleedde hij diverse (leidinggevende) functies in de publieke sector en later in het bedrijfsleven. Naast de uitvoering van (inter)nationale onderzoeken deed hij veel ervaring op met (landelijke) innovatie- en verbetertrajecten op het gebied van informatiehuishouding en strategische en operationele analyse.

Vince heeft in 2007 het bedrijf EurInSol opgericht vanuit de visie dat informatie niet alleen beter, sneller, vollediger en betrouwbaarder moest worden, maar dat dit moest gebeuren op een veilige manier die in overeenstemming was met de geldende regelgeving(en).

Contactgegevens

Benedictuslaan 8
5343 NB Oss

info@barttool.com

Tel: +31 (0)630115252